2018. március 17., szombat - Gertrúd, Patrik

Forrás:

nyomtatás

facebook

facebook

facebook

Megosztás:A legjobb úton halad a Balatonman Kenese!

Hétvégén immár ötödik alkalommal került megrendezésre a Balatonman Kenese Triatlonfesztivál, ami minden eddiginél nagyobb élményeket tartogatott, hiszen idén a középtávosok is hajóról rajtolhattak, de ami talán ennél is fontosabb lezárt pályán bringázhattak a versenyzők.

Akik már részt vettek valamelyik Balatonman Kenese versenyen, megszokhatták, hogy az időjárás mindig más-más arcát mutatta ilyenkor. A korábbi évek “klímája” nem tántorította el a sportolókat, ebben az évben is nagy volt az érdeklődés az év első balatoni triatlon versenyére, ugyanis mintegy 700 egyéni versenyző, és 50 váltó nevezett az eseményre.

Szerencsére a viharos eső idén kimaradt, helyette viszont orkán erejű széllökésekkel kellett megbírkózni a kerékpár pályán, illetve a hőmérséklet is magasabb volt az elmúlt napokhoz képest, de mindezt feledtette az az újítás, amit triatlonversenyen nehéz lenne fokozni: mindkét irányba lezárt, autópálya minőségű utakon kerékpározhattak a versenyzők, így egy komfortosabb, biztonságossabb, és gyorsabb pályát biztosítottak ezzel a sportolóknak.

balatonman-kenese-2017-kepek

A távok – bár a rövidtáv részben módosult a tavalyihoz képest – továbbra is változatosak maradtak, így mindenki megtalálhatta az aktuális állapotának megfelelő kihívást. Az egyedülálló a Special távon egyre többen indultak (ahol a 2,2 km úszás és 180 km kerékpározást követően 7 km futást kellett teljesíteni) valószínűleg azért, mert ez egy tökéletes állomás egy iron távú versenyre készülőnek.

Egy biztos, idén is kitettek magukért a szervezők, hiszen felejthetetlen élményekkel távozhattak a résztvevők Balatonkeneséről. Hajós rajt, tökéletes bringapálya, fergeteges hangulat…már csak ~363 nap (?:)

balatonman-kenese-2018

Eredmények

2017 Balatonman Kenese – iron táv

2017 Balatonman Kenese – középtáv

2017 Balatonman Kenese – special

2017 Balatonman Kenese – rövid táv

1-es2-es3-as4-es5-ös (Még nincs értékelve)
Loading...Loading...
Versenynaptár


Tovább a versenynaptárhoz

Téged mi motivál?

Hírlevél feliratkozás

Triokos

Facebook

Partnereink

BSI kistri
Sporthírügynökség Keszthely Triathlon
Balatonman Ironman Budapest
Victory Éremakasztó

Küldd el beszámolódat!

Szavazás

Hány éves korodban kezdtél el triatlonozni?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Olvastad már?
További Hírek cikkek (3 / 302)
karacsony


BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! ...

X