2017. december 16., szombat - Etelka, Aletta

Forrás:

nyomtatás

facebook

facebook

facebook

Megosztás:Egyedi megoldás érmeidnek – ajándék PB éremakasztóval

Te is örömmel büszkélkedsz a befutóérmeiddel egy-egy verseny után? Miért ne tennéd őket kiemelt helyre a lakásban is? Mindegy, hogy milyen sportágat űzöl, az eremakaszto.hu segítségével biztosan megtalálod a Neked leginkább tetsző darabot. (x)

Ha meguntad, hogy dobozokban állnak a verejtékkel megszerzett érmeid, vagy szeretnéd valami egyedi ajándékkal meglepni legjobb barátodat/barátnődet, akkor látogass el az eremakaszto.hu oldalra. A Victory Éremakasztó olyan sportolóknak kínál megoldást, akik büszkék a megszerzett érmeikre és szeretnék azokat stílusosan és egyedi módon tárolni az otthonukban.

A designnak csak a fantáziád szabhat határt

Az éremakasztó nemcsak remek dísze lehet a szobádnak, hanem a következő felkészülésben akár „motivációként” is szolgálhat, hiszen akár arra is van lehetőséged, hogy egy rövid idézetet vésess bele. Szövegében, grafikájában nincs megkötés, minden a megrendelő fantáziájára van bízva, akár szerepelhet rajta az a személy is, akinek készül az egyedi éremakasztó (fotóról körberajzolva).

futok-ajandekotlet

Használd ki a kedvezményedet!

Ha megtetszett a termék, érdemes most beszerezned, ugyanis 2016. október 20-ig minden megrendelés mellé egy 4000 Ft értékű PB (Personal Best) éremakasztót kapsz ajándékba! Nincs más dolgod, mint megrendelésnél a kuponkód mezőbe beírni a TRINFO2016 kedvezménykódot. Rendeld meg most!

eremakaszto_personal_best_ajandekba_ingyen

Egyedi, elegáns, elnyűhetetlen

A gyártó az elképzelésből – még a gyártás előtt – 3D látványtervet készít, így már a kézhezvétel előtt is pontosan fogod tudni, milyen designra számíthatsz. Az éremakasztó anyaga 3 mm vastag szálcsiszolt rozsdamentes acél, időtálló, elegáns megoldás. Átlag magassága 8,5 cm, hosszúsága 45-100 cm, amely függ a rajta tárolni kívánt érmek darabszámtól. Kérhető többszintes kivitelben, de utólag is bővíthető.

Az elkészült éremakasztót komplex szerelési segédlettel együtt, a megrendeléstől számított kb. két hét múlva, már kezében is tarthatja új gazdája, amelyre karcmentes garanciát vállal a gyártó.

eremakaszto-ajandekba

1-es2-es3-as4-es5-ös (4 értékelés, átlagosan 4.00 pont)
Loading...Loading...
Versenynaptár


Tovább a versenynaptárhoz

Ajánló

Maratonman Depo 2017

Téged mi motivál?

Hírlevél feliratkozás

Triokos

Facebook

Partnereink

BSI kistri
Sporthírügynökség Keszthely Triathlon
Balatonman Ironman Budapest
Victory Éremakasztó

Küldd el beszámolódat!

Szavazás

Melyik sportágat űzted a leghamarabb?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Olvastad már?
További Trinfo cikkek (1 / 38)
tour-de-ring-2016-kepek


Lassan, de biztosan mindenki számára közeledik az a perc, amikor ...

X