2018. március 17., szombat - Gertrúd, Patrik

Forrás:

nyomtatás

facebook

facebook

facebook

Megosztás:Egyedi megoldás érmeidnek – ajándék PB éremakasztóval

Te is örömmel büszkélkedsz a befutóérmeiddel egy-egy verseny után? Miért ne tennéd őket kiemelt helyre a lakásban is? Mindegy, hogy milyen sportágat űzöl, az eremakaszto.hu segítségével biztosan megtalálod a Neked leginkább tetsző darabot. (x)

Ha meguntad, hogy dobozokban állnak a verejtékkel megszerzett érmeid, vagy szeretnéd valami egyedi ajándékkal meglepni legjobb barátodat/barátnődet, akkor látogass el az eremakaszto.hu oldalra. A Victory Éremakasztó olyan sportolóknak kínál megoldást, akik büszkék a megszerzett érmeikre és szeretnék azokat stílusosan és egyedi módon tárolni az otthonukban.

A designnak csak a fantáziád szabhat határt

Az éremakasztó nemcsak remek dísze lehet a szobádnak, hanem a következő felkészülésben akár „motivációként” is szolgálhat, hiszen akár arra is van lehetőséged, hogy egy rövid idézetet vésess bele. Szövegében, grafikájában nincs megkötés, minden a megrendelő fantáziájára van bízva, akár szerepelhet rajta az a személy is, akinek készül az egyedi éremakasztó (fotóról körberajzolva).

futok-ajandekotlet

Használd ki a kedvezményedet!

Ha megtetszett a termék, érdemes most beszerezned, ugyanis 2016. október 20-ig minden megrendelés mellé egy 4000 Ft értékű PB (Personal Best) éremakasztót kapsz ajándékba! Nincs más dolgod, mint megrendelésnél a kuponkód mezőbe beírni a TRINFO2016 kedvezménykódot. Rendeld meg most!

eremakaszto_personal_best_ajandekba_ingyen

Egyedi, elegáns, elnyűhetetlen

A gyártó az elképzelésből – még a gyártás előtt – 3D látványtervet készít, így már a kézhezvétel előtt is pontosan fogod tudni, milyen designra számíthatsz. Az éremakasztó anyaga 3 mm vastag szálcsiszolt rozsdamentes acél, időtálló, elegáns megoldás. Átlag magassága 8,5 cm, hosszúsága 45-100 cm, amely függ a rajta tárolni kívánt érmek darabszámtól. Kérhető többszintes kivitelben, de utólag is bővíthető.

Az elkészült éremakasztót komplex szerelési segédlettel együtt, a megrendeléstől számított kb. két hét múlva, már kezében is tarthatja új gazdája, amelyre karcmentes garanciát vállal a gyártó.

eremakaszto-ajandekba

1-es2-es3-as4-es5-ös (4 értékelés, átlagosan 4.00 pont)
Loading...Loading...
Versenynaptár


Tovább a versenynaptárhoz

Téged mi motivál?

Hírlevél feliratkozás

Triokos

Facebook

Partnereink

BSI kistri
Sporthírügynökség Keszthely Triathlon
Balatonman Ironman Budapest
Victory Éremakasztó

Küldd el beszámolódat!

Szavazás

Te használsz úszáshoz teknőcöt, bóját vagy snorkelt?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Olvastad már?
További Trinfo cikkek (1 / 38)
tour-de-ring-2016-kepek


Lassan, de biztosan mindenki számára közeledik az a perc, amikor ...

X