2017. augusztus 18., péntek - Ilona

Forrás:

nyomtatás

facebook

facebook

facebook

Megosztás:Gyűjts elegendő kerékpáros kilométert a Tour de Ringen!

Lassan, de biztosan mindenki számára közeledik az a perc, amikor kiderül, hogy sikerült-e elég kilométert gyűjtenie abba a bizonyos perselybe. Ha most tennéd fel magadnak a kérdést, és a válasz az, hogy sajnos nem, akkor van egy ötletünk számodra, hogyan tudsz ezen segíteni.

Mit szólnál ahhoz, ha egy minimum 10 méter széles, tükörsima aszfalton körözhetnél – autós forgalom nélkül – akár 24 órán keresztül, és még némi szintet is meg kellene másznod? Ugye jól hangzik? A helyszín nem más, mint a Hungaroring, az esemény pedig, ahol ezt megteheted: a Tour de Ring.

A július 9-10-én megrendezésre kerülő versenyen több kategóriában is várják a nevezőket, ezért nemcsak magadnak, hanem a család többi tagjának is megtalálhatod a megfelelő kihívást. A fő esemény a Velencebike Ring 24 elnevezésű 24 órás kerékpárverseny, ahol egyedül, párosban, illetve 4-6 fős csapatokban lehet elindulni. A rendezvény szervezői a hosszútávú triatlonosok számára is szeretnék a lehető legkomfortosabbá tenni a versenyt, ezért engedélyezett a könyöklő használata, viszont ez esetben nem lehet bolyozni.

tour-de-ring-2015-3

Ha kisebb távra vágysz, akkor is találsz megfelelőt, ugyanis július 10-én (vasárnap) kerül megrendezése a 24Kör, 105 km-es országúti kritérium verseny. Ha pedig csak ki szeretnéd próbálni a Hungaroring aszfaltját, akkor szombaton délben várnak szeretettel egy Kör erejéig, s amennyiben megtetszene a pálya, még a helyszínen tudsz nevezni a másnapi 105 km-es távra.

Az biztos, hogy a felkészülés szempontjából nagyon hasznos kilométereket tudsz gyűjteni a versenyen, de ami talán ennél is fontosabb, óriási élményben lehet részed, hiszen nem minden nap tekerhetsz ilyen szuper körülmények között.

A versenyekkel kapcsolatos összes fontos információt megtalálod itt, vagy a tosport.hu oldalán.

Ne habozz, június 30-ig kedvezményes áron tudsz nevezni a tosport.hu/nevezes oldalon!
NEVEZÉS A VERSENYRE

1-es2-es3-as4-es5-ös (1 értékelés, átlagosan 5.00 pont)
Loading...Loading...
Versenynaptár


Tovább a versenynaptárhoz

Ajánló

Maratonman Depo 2017

Téged mi motivál?

Hírlevél feliratkozás

Triokos

Facebook

Partnereink

BSI kistri
Sporthírügynökség Keszthely Triathlon
Balatonman Ironman Budapest
Victory Éremakasztó

Küldd el beszámolódat!

Szavazás

Melyik sportágat űzted a leghamarabb?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Olvastad már?
További Trinfo cikkek (2 / 38)
ironman-budapest-tri-series-2016-velence


Már nem kell sokat várni a FIND YOUR LIMITS! Tri ...

X