2018. március 17., szombat - Gertrúd, Patrik

Forrás:

nyomtatás

facebook

facebook

facebook

Megosztás:Gyűjts elegendő kerékpáros kilométert a Tour de Ringen!

Lassan, de biztosan mindenki számára közeledik az a perc, amikor kiderül, hogy sikerült-e elég kilométert gyűjtenie abba a bizonyos perselybe. Ha most tennéd fel magadnak a kérdést, és a válasz az, hogy sajnos nem, akkor van egy ötletünk számodra, hogyan tudsz ezen segíteni.

Mit szólnál ahhoz, ha egy minimum 10 méter széles, tükörsima aszfalton körözhetnél – autós forgalom nélkül – akár 24 órán keresztül, és még némi szintet is meg kellene másznod? Ugye jól hangzik? A helyszín nem más, mint a Hungaroring, az esemény pedig, ahol ezt megteheted: a Tour de Ring.

A július 9-10-én megrendezésre kerülő versenyen több kategóriában is várják a nevezőket, ezért nemcsak magadnak, hanem a család többi tagjának is megtalálhatod a megfelelő kihívást. A fő esemény a Velencebike Ring 24 elnevezésű 24 órás kerékpárverseny, ahol egyedül, párosban, illetve 4-6 fős csapatokban lehet elindulni. A rendezvény szervezői a hosszútávú triatlonosok számára is szeretnék a lehető legkomfortosabbá tenni a versenyt, ezért engedélyezett a könyöklő használata, viszont ez esetben nem lehet bolyozni.

tour-de-ring-2015-3

Ha kisebb távra vágysz, akkor is találsz megfelelőt, ugyanis július 10-én (vasárnap) kerül megrendezése a 24Kör, 105 km-es országúti kritérium verseny. Ha pedig csak ki szeretnéd próbálni a Hungaroring aszfaltját, akkor szombaton délben várnak szeretettel egy Kör erejéig, s amennyiben megtetszene a pálya, még a helyszínen tudsz nevezni a másnapi 105 km-es távra.

Az biztos, hogy a felkészülés szempontjából nagyon hasznos kilométereket tudsz gyűjteni a versenyen, de ami talán ennél is fontosabb, óriási élményben lehet részed, hiszen nem minden nap tekerhetsz ilyen szuper körülmények között.

A versenyekkel kapcsolatos összes fontos információt megtalálod itt, vagy a tosport.hu oldalán.

Ne habozz, június 30-ig kedvezményes áron tudsz nevezni a tosport.hu/nevezes oldalon!
NEVEZÉS A VERSENYRE

1-es2-es3-as4-es5-ös (1 értékelés, átlagosan 5.00 pont)
Loading...Loading...
Versenynaptár


Tovább a versenynaptárhoz

Téged mi motivál?

Hírlevél feliratkozás

Triokos

Facebook

Partnereink

BSI kistri
Sporthírügynökség Keszthely Triathlon
Balatonman Ironman Budapest
Victory Éremakasztó

Küldd el beszámolódat!

Szavazás

Te használsz valamilyen étrendkiegészítőt (vitamin, ásványi anyag)?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Olvastad már?
További Trinfo cikkek (2 / 38)
ironman-budapest-tri-series-2016-velence


Már nem kell sokat várni a FIND YOUR LIMITS! Tri ...

X